Follow us
Dom > Производи > Растварачи
Етилен гликол моноетил етер ацетат (гликол етар ЦАЦ) ЦАС бр.: 111-15-9

Етилен гликол моноетил етер ацетат (гликол етар ЦАЦ) ЦАС бр.: 111-15-9

Етилен гликол моноетил етер ацетат (ЦАЦ) Опис: етилен гликол моноетил етер ацетат; гликол етар ЦАЦ; 2ЕЕА; 2-етоксиетанол ацетат; 2-етоксиетанол, естар са сирћетном киселином; Физичка и хемијска својства: безбојна и бистра течност Молекуларна формула: ЦХ3ЦООЦХ2ЦХ2ОЦ2Х5 ЦАС ...